Zece lucruri pe care nu le stiai despre nunti

Zece lucruri pe care nu le stiai despre nunti

Odata cu trecerea timpului, obiceiurile respectate de miri in ziua nuntii s-au schimbat. Unele traditii au origini care pot fi urmarite pana in perioada Antichitatii, in timp ce altele au aparut pe parcurs. Aflati, mai jos, zece lucruri pe care probabil nu le stiati despre nunti.

1. Egiptenii au fost cei care au pornit traditia schimbului verighetelor. in trecut se credea ca exista in organism o vena care mergea de la al patrulea deget de la mana stanga si pana la inima. Parea un mod bun prin care sa ne exprimam dragostea fata de “alesii inimii”, asa ca am ajuns sa purtam verigheta pe acest deget.

2. Inelele de logodna nu au existat pana in Evul Mediu. In anul 1215, Papa Inocentiu al III-lea a declarat public ca ar trebui sa existe o perioada mai lunga de asteptare intre momentul efectiv al cererii in casatorie si nunta. Acest lucru a crescut popularitatea inelului de logodna. Citeste mai departe aici.

Vrei sa organizezi la Cochet Ballroom Timisoara o nunta, un botez, o petrecere privata? Ne poti contacta la numarul de telefon 0720 174 530! Rezervari luni-vineri, intre orele 09:00-18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.