MENIUL STANDARD: La gustare rece se regasesc delicii precum butoiase de castravete cu mousse de branza, gujoane din piept de pui invelite in panko crispy si sos dulce acrisor, papionette de sunca cu crema de hrean, nufar de rosie cu vinete coapte si multe altele. Veti savura supa cu taitei “ca la mama acasa”, dar si apetisantele sarmalute banatene, iar ca fel principal iti propunem un preparat sa-ti lase gura apa: rulada de pui cu sos de portocale.
MENIUL CLASIC: Gustarea rece este, realmente, o feerie de culoare si gust: crostini cu rosii si naut, terina de branza cu somon fume, prosciutto e melone, iar lista nu se opreste aici. In continuare, asa ciorba de vacuta, buna si satioasa, credem ca n-ai mai mancat! Sarmalutele sunt cu mamaliguta si bacon, iar felul principal reuneste bucate cu staif: piept de pui cu sparanghel in mantie de bacon si medalion de porc in sos cremos de usturoi.
MENIUL OPEN – PERSONALIZAT: Iti poti personaliza meniul! De pilda, la gustare rece poti alege 12-13 pozitii dintr-o lista lunga-lunga de preparate de top, pentru a satisface cele mai diferite gusturi ale invitatilor tai. Urmeaza file de salau in crusta de verdeata ca si gustare calda, supa de fazan, precum si alte supe si ciorbe, ca sa poti alege ce poftesti. Nu lipsesc sarmalele banatene, iar felul principal vine in patru variante, una mai delicioasa decat alta. Vezi lista completa a preparatelor, vezi facilitatile, reducerile si bonusurile oferite!
MENIUL AVANGARDE: Festival de preparate menite sa satisfaca gusturile celor mai pretentiosi: de pilda, rulada de vita cu ou de prepelita, trandafir de somon fume pe pat de lamaie si andive cu blue cheese – la gustarea rece, precum si dorada regala cu sos butter lemon – la gustare calda. Dupa supa sau ciorba si traditionalele sarmalute, ca fel principal, se serveste muschi de vita cu sos de visine si cotlet de barbecut marinat. Asa-i ca v-am starnit pofta?
Vezi AICI lista completa a preparatelor, vezi facilitatile, reducerile si bonusurile oferite!